Tietosuojaseloste

Hyvä asiakkaamme,

EU:n tietosuojaa koskeva asetus astui voimaan perjantaina 25.5.2018
Meidän tehtävänämme on huolehtia asiakkaistamme ja suojella heidän tietojaan sekä kunnioittaa asiakkaidemme yksityisyyttä.
Noudatamme tietojen käsittelyssämme EU:n tietosuoja-asetusta ja tietojärjestelmämme on päivitetty uuden asetuksen määräysten mukaiseksi.

Tallennamme tietoja vain asiakassuhteeseen perustuen. Lähtökohtamme henkilötietojen käsittelyssä on asiakaslähtöisyys. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja sitä varten olemmekin yhteydessä asiakkaisiin eri viestikanavia pitkin. Oli sitten kyseessä esimerkiksi palvelujamme kehittävä kysely, huoltoa koskeva ilmoitus/takaisinveto tai esimerkiksi asiakkaillemme tarkoitettu asiakasetu niin lähestymme asiakkaitamme erilaisia viestikanavia pitkin. Tämä tietosuoja-asetuksen muutos ei vaadi sinulta mitään erityisiä toimenpiteitä.

Henkilötietoja voidaan kerätä myös K Auto Oy:n keskitetystä asiakastietojärjestelmästä. Jos esimerkiksi ostat tai huollatat K Auto Oy:n maahantuoman auton, luovutamme tietosi K Auto Oy:lle.

Henkilötietoja saatetaan myös luovuttaa markkinointitarkoituksessa Veho Oy Ab:n sekä Helkama-Auto Oy:n käyttöön.

Mikäli sinulla on lisäkysyttävää aiheesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.