Vauriokorjaamo

Hoidamme autosi kuntoon nopeasti ja ammattimaisesti

AutoTeam on myös kolarivaurioiden korjaamiseen erikoistunut täyden palvelun vauriokorjaamo. Tarjoamme kaikki palvelut vahinkotarkastuksesta auton luovutukseen.

Suoritamme vauriokorjauksia kaiken merkkisiin henkilö- ja pakettiautoihin.

Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa ja teemme asiakkaillemme vauriokorjauksesta mahdollisimman vaivatonta. Me hoidamme vahinkotarkastuksen vakuutusyhtiöiden hyväksymällä Cabas-ohjelmalla ja tarjoamme asiakkaillemme myös vahinkoneuvontaa.

Työn laadun takaa käytössämme olevat SFS-EN ISO19001:2000 ja ISO14001:2004 TUV- Management Service sertifioidut laatujärjestelmät.


Sattuuhan näitä” – tuo autosi meille, tutkitaan vauriot yhdessä!

KK-Autoteam Oy | Vauriokorjaamo

Ohjeet vahinkotilanteisiin

Kun vahinko on sattunut, on tärkeää että teet vahinkoilmoituksen mahdollisimman pian, jotta työt sekä mahdollinen sijaisauto voidaan laskuttaa suoraan vakuutusyhtiöltä.

Ota yhteyttä korjaamoomme ja selvitämme miten sinun kannattaa menetellä.

Vakuutusyhtiön ollessa maksajana, tärkeää ovat ainakin seuraavat tiedot:

  • Vahinkopäivä
  • Vahingon aiheuttajan rekisterinumero
  • Vahingon aiheuttajaosapuolen vakuutusyhtiö

Sijaisauto korjauksen ajaksi

Sijaisauto on kätevä tapa päästä liikkumaan myös silloin kun oma autosi on korjattavana. Tarkista vakuutuksestasi ehdot sijaisauton osalta.
Kun tarvitset sijaisauton, ilmoita siitä huollon ajanvarauksen yhteydessä, jotta voimme palvella sinua mahdollisimman sujuvasti. Sijaisautovarausta tehtäessä sinulta kysytään oman autosi rekisterinumero ja mahdollinen vakuutusyhtiön laskutuslupa.